Να στείλετε μήνυμα
Shaanxi Hongbaiyi Biotech Co., Ltd.
Shaanxi Hongbaiyi Biotech Co., Ltd.
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Company News About Τιρζεπατίδη και Σεμαγλουτίδη: Δύο αποτελεσματικά φάρμακα απώλειας βάρους

Τιρζεπατίδη και Σεμαγλουτίδη: Δύο αποτελεσματικά φάρμακα απώλειας βάρους

2023-11-30
Τιρζεπατίδη και Σεμαγλουτίδη: Δύο αποτελεσματικά φάρμακα απώλειας βάρους

Αν δεν έχετε ακούσει, υπάρχει ένα νέο φάρμακο που υπόσχεται να βοηθήσει τους ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2 και παχυσαρκία να χάσουν σημαντικό βάρος.

 

 

Το φάρμακο, που ονομάζεται Τιρζεπατίδη, είναι το πρώτο του είδους του.Λειτουργεί στοχεύοντας σε δύο υποδοχείς - το glucose- dependent proinsulinotropic polypeptide και το glucagon- like peptide 1 receptor - για να διεγείρει την απώλεια βάρους στους ασθενείς.

 

 

Από την άλλη πλευρά, τα φάρμακα που ίσως γνωρίζετε καλύτερα, όπως η σεμαγλουτίδη, στοχεύουν μόνο σε έναν από αυτούς τους υποδοχείς.Πώς αυτά τα δύο φάρμακα βοηθούν τους ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 και παχυσαρκία να χάσουν βάρος?

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τιρζεπατίδη και Σεμαγλουτίδη: Δύο αποτελεσματικά φάρμακα απώλειας βάρους  0

 

 

Τι είναι το Tirzepatide;


Tirzepatide (its brand name is Mounajaro) is a medication that helps people with type 2 diabetes lose weight and lower blood sugar levels by increasing insulin production and decreasing the amount of sugar produced by the liver.

 

 

Όπως και άλλα φάρμακα που βοηθούν τα άτομα με διαβήτη τύπου 2 να χάσουν βάρος, το Tirzepatide επιβραδύνει επίσης τον ρυθμό με τον οποίο τα τρόφιμα περνάνε από το σώμα,που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο χορτασμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και τους βοηθά να επιτύχουν τους στόχους απώλειας βάρους τους.

 

 

Πώς δρα το Tirzepatide;


Η τιρζεπατίδη στοχεύει τους αγωνιστές του εξαρτημένου από τη γλυκόζη ινσουλινοτροπικού πολυπεπτιδίου (GIP) και του παρόμοιου με γλυκαγόνη πεπτιδίου 1 (GLP-1), καθιστώντας το το πρώτο φάρμακο απώλειας βάρους και θεραπείας του διαβήτη που στοχεύει και τους δύο αγωνιστές..

 

 

Τόσο τα πολυπεπτίδια γλυκαγόνης που εξαρτώνται από τη γλυκόζη όσο και οι αγωνιστές των υποδοχέων πεπτίδιο 1 που μοιάζουν με γλυκαγόνη είναι ενκρετινικές ορμόνες, που σημαίνει ότι απελευθερώνονται και διεγείρουν την έκκριση ινσουλίνης μετά την πρόσληψη τροφής.

 

 

Η τιρζεπατίδη λειτουργεί μιμούμενη και τους δύο αυτούς υποδοχέες αγωνιστές, οι οποίοι σηματοδοτούν το πάγκρεας να σταματήσει την απελευθέρωση ινσουλίνης μετά την πρόσληψη τροφής και να προειδοποιήσει το ήπαρ να μειώσει τα επίπεδα γλυκόζης.

 

 

Αυτές οι διεργασίες επιβραδύνουν την πέψη, βελτιώνουν τον έλεγχο της γλυκόζης στο αίμα και βοηθούν τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο χορτασμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά από ένα γεύμα, οδηγώντας σε απώλεια βάρους και έλεγχο του βάρους.

 

 

Πώς λειτουργεί αυτό;


Αναφέρθηκε ότι το Tirzepatide στοχεύει τόσο στους αγωνιστές του υποδοχέα GLP 1 όσο και στους αγωνιστές του υποδοχέα GIP.που εκκρίνεται από τα έντερα μετά το φαγητό και σηματοδοτεί την κορεσμό στον εγκέφαλο.

 

 

Το semaglutide για απώλεια βάρους διεγείρει το ρυθμό έκκρισης ινσουλίνης και επιβραδύνει την γαστρική άδειαση.ειδικά όταν συνδυάζονται με υγιεινές αλλαγές στον τρόπο ζωής.

 

 

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι αγωνιστές του υποδοχέα GLP 1 βρίσκονται σε περιοχές του εγκεφάλου που επηρεάζουν τα συναισθήματα ικανοποίησης και πείνας.

 

 

Ως εκ τούτου, με την μίμηση των αγωνιστών του υποδοχέα GLP 1, το semaglutide μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο χορτασμένοι για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και την αποθήκευση λίπους.

 

Επικαιροποιείται από την Επιτροπή.

 

 

Πόσο αποτελεσματικές είναι η Tirzepatide και η semaglutide για την απώλεια βάρους;


Τόσο το Tirzepatide όσο και το Semaglutide χρησιμοποιούνται για απώλεια και μείωση βάρους.και τα δύο φάρμακα έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν σημαντικά το βάρος σε κλινικές δοκιμές σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 και παχυσαρκία.

 

 

Έτσι, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα στοιχεία και τις μελέτες που συγκρίνουν την αποτελεσματικότητα της Tirzepatide και της Semaglutide στην επίτευξη απώλειας βάρους και αποτελέσματα μείωσης βάρους.

 

 

Σεμαγλουτίδης για απώλεια βάρους

 

Σε μια κλινική μελέτη διάρκειας 2 ετών που συνέκρινε άτομα που έλαβαν 1 mg Semaglutide και έκαναν αλλαγές στον τρόπο ζωής (π. χ. βελτιωμένη διατροφή και άσκηση) με εκείνους που έκαναν μόνο αλλαγές στον τρόπο ζωής,τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσοι έλαβαν Semaglutide έχασαν κατά μέσο όρο 4Από την άλλη πλευρά, εκείνοι που δεν έλαβαν Semaglutide έχασαν μόνο 0, 5 kg.

 

 

Τιρζεπατίδης για απώλεια βάρους


Κλινικές δοκιμές του Tirzepatide έδειξαν ότι το φάρμακο είναι αποτελεσματικό στην απώλεια βάρους σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 και παχυσαρκία.

 

Κατά τη σύγκριση των επιδράσεων της τιρζεπατίδης στην απώλεια βάρους με τη σεμαγλουτίδη, η τιρζεπατίδης ήταν πιο αποτελεσματική από τη σεμαγλουτίδη.Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το Tirzepatide στοχεύει τόσο τους υποδοχείς των πολυπεπτιδίων ινσουλινοτρόπων που εξαρτώνται από τη γλυκόζη όσο και τους υποδοχείς του πεπτιδίου 1 που μοιάζει με γλυκαγόνη., ενώ η σεμαγλουτίδη στοχεύει μόνο στους υποδοχείς του πεπτιδίου 1 που μοιάζουν με γλυκαγόνη.

 

 

Ωστόσο, απαιτούνται περισσότερες έρευνες για να ανακαλυφθεί η συγκριτική αξία του Tirzepatide έναντι του Semaglutide στην ίδια κλινική μελέτη.

 

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της σεμαγλουτίδης και της τιρζεπατίδης;


Ενώ τόσο το Tirzepatide όσο και το Semaglutide χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τα άτομα με διαβήτη τύπου 2 και παχυσαρκία να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν τα καρδιαγγειακά αποτελέσματα λόγω ασθενειών που σχετίζονται με το βάρος.Υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο φαρμάκων..

 

 

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των φαρμάκων είναι ότι ανήκουν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες φαρμάκων και στοχεύουν ελαφρώς διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου.

Η τιζαπιδίνη δρα με διαφορετικό τρόπο ενεργοποιώντας αυτούς τους δύο υποδοχείς σε σύγκριση με τη σεμαγλουτίδη.από την άλλη πλευρά, στοχεύει μόνο σε αγωνιστές του υποδοχέα GLP- 1, αλλά κυκλοφορεί στην αγορά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το Tirzepatide, υποστηριζόμενο από περισσότερες έρευνες και κλινικά στοιχεία.

 

 

Πώς μπορώ να πάρω φάρμακα απώλειας βάρους;

 

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά από πεπτίδια απώλειας βάρους από το www.peptide-powder.com.

 

Αλλά θυμηθείτε αυτό: όταν προσπαθείτε να πετύχετε μείωση σωματικού βάρους και να πετύχετε τους στόχους απώλειας βάρους σας, είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξετε πέρα από τα φάρμακα.