Να στείλετε μήνυμα
Shaanxi Hongbaiyi Biotech Co., Ltd.
Shaanxi Hongbaiyi Biotech Co., Ltd.
προϊόντα
Σπίτι /

προϊόντα

CAS 8001-79-4 Φαρμακευτικά επικουρικά προϊόντα Ρατοξείδιο για τα μαλλιά

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: Hongbaiyi

Πιστοποίηση: COA, HPLC

Αριθμό μοντέλου: HBY-Rastor Oil

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 χιλιόγραμμα

Τιμή: Negotiable

Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/σακούλα, μπορεί επίσης να συσκευαστεί σύμφωνα με τη συμφωνία του πελάτη.

Χρόνος παράδοσης: 3~5 ημέρες, μετά την παραλαβή της πληρωμής

Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram

Δυνατότητα προσφοράς: 3000 κιλά

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Επικοινωνήστε τώρα
Προδιαγραφές
Ειδικότερα:
Ονομασία προϊόντος:
Κάστορας - πετρέλαιο
Πηγή:
Λαχανικά από καστορέλα (Ricinus communis)
Καμία περίπτωση.:
8001-79-4
Εμφάνιση:
Άχρωμο ή ανοιχτόκίτρινο ιξώδες υγρό με ήπια οσμή και γεύση
Χημική σύνθεση:
Αποτελείται από τριγλυκερίδια, με περίπου το 90% των λιπαρών οξέων να είναι ρισινολεϊκό οξύ, ένα μον
Σημείο βρασμού:
313 oC (595 oF)
Σφιχτότητα:
0.961 g/cm3
Διαλυτότητα:
Αδιαλυτές σε νερό, διαλυτές σε αλκοόλ
Ονομασία προϊόντος:
Κάστορας - πετρέλαιο
Πηγή:
Λαχανικά από καστορέλα (Ricinus communis)
Καμία περίπτωση.:
8001-79-4
Εμφάνιση:
Άχρωμο ή ανοιχτόκίτρινο ιξώδες υγρό με ήπια οσμή και γεύση
Χημική σύνθεση:
Αποτελείται από τριγλυκερίδια, με περίπου το 90% των λιπαρών οξέων να είναι ρισινολεϊκό οξύ, ένα μον
Σημείο βρασμού:
313 oC (595 oF)
Σφιχτότητα:
0.961 g/cm3
Διαλυτότητα:
Αδιαλυτές σε νερό, διαλυτές σε αλκοόλ
Περιγραφή
CAS 8001-79-4 Φαρμακευτικά επικουρικά προϊόντα Ρατοξείδιο για τα μαλλιά

Ονομασία προϊόντος:Ελαιόλαδο καστορέλης

Αριθμός υπόθεσης:8001-79-4

Το ελαιόλαδο καστορέλης είναι ένα φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Ricinus communis.

Χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς εδώ και αιώνες, και επίσης χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών.

 

Κατηγορία προϊόντων Φαρμακευτικά επικουρικά
Αγγλικά όνομα Ελαιόλαδο καστορέλης
Άλλα ονόματα Άγριο καστορέλαιο,ΑΛΗΓΟ ΚΑΣΤΟΥΡΙΟΥ, ΡΑΦΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ, Ρασπίδιο, EmCon CO, Lipovol CO, oleum ricini, ρυσινολάου, Ricinus communis, έλαιο ρυσινού,Ελαιόλαδο ρυζινού
CAS- Όχι, όχι. 8001-79-4
MW Το προϊόν αυτό είναι τριγλυκερίδιο λιπαρών οξέων. Η σύνθεση των λιπαρών οξέων είναι περίπου ρισινολεϊκό οξύ (87%), ελαϊκό οξύ (7%), λινολεϊκό οξύ (3%), παλμιτικό οξύ (2%) και στεαρικό οξύ (1%),και ίχνη διυδροξυστεαρικού οξέος.
Τύπος C57H104O9
Κατηγορία Διαλύτης· λιπαρό υπόστρωμα
Εφαρμογές Το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά, τα τρόφιμα και τα φάρμακα. Χρησιμοποιείται ως μαλακτικό στα καλλυντικά. Χρησιμοποιείται ως λιπαρή βάση σε τοπικά φάρμακα.και ενδομυϊκή ένεση· όταν χρησιμοποιείται κλινικά από το στόμα, έχει αντιδιαρροϊκή δράση, αλλά αυτή η μέθοδος έχει ξεπεραστεί.
Τρόποι χορήγησης Οροφική, ενδομυϊκή και τοπική χορήγηση.
Όροι αποθήκευσης Μετά την θέρμανση σε θερμοκρασία 300 °C για αρκετές ώρες, τα μόρια του ελαίου καστορέλης πολυμερίζονται και το πολυμερές διαλύεται στο ορυκτό έλαιο.Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται κάτω των 25°C σε σφραγισμένο δοχείο προστατευμένο από το φως..
Ασφάλεια

Ως βοηθητικό συστατικό στα καλλυντικά, τα τρόφιμα και τα στοματικά, ενέσιμα ή τοπικά παρασκευάσματα, θεωρείται συνήθως σχετικά μη τοξικό και μη ερεθιστικό.όταν χρησιμοποιείται ως αντιδιαρροϊκό παράγοντα σε μεγάλες ποσότητες από το στόμα στην κλινική, μπορεί να προκαλέσει ναυτία, έμετο, οξύ κοιλιακό πόνο και σοβαρή διάρροια και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε περίπτωση οπτικής δυσλειτουργίας του γαστρεντερικού συστήματος.Αν και το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται ευρέως σε τοπικά παρασκευάσματα χορήγησης φαρμάκων όπως οφθαλμικά παρασκευάσματα ή καλλυντικά όπως κραγιόν, έχει αναφερθεί ότι το προϊόν αυτό μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματίτιδα.

Η βραχυπρόθεσμη έκθεση σε αυτό το προϊόν ερεθίζει το γαστρεντερικό σύστημα· η επαναλαμβανόμενη ή παρατεταμένη επαφή με το δέρμα μπορεί να οδηγήσει σε δερματίτιδα.

Αντενδείξεις Είναι αντενδείκνυται με ισχυρούς οξειδωτικούς παράγοντες.
Πηγή Το προϊόν αυτό είναι λιπαρό έλαιο που λαμβάνεται από ώριμους σπόρους καστορίνης (Euphorbiaceae) με ψυχρή πίεση και δεν πρέπει να περιέχει άλλα πρόσθετα.
Χρήση

Κάψουλες και δισκία για από του στόματος χρήση· κρέμες, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλοιφές και διαλύματα τοπικής χρήσης.

Πρότυπο ποιότητας:

Προδιαγραφές
Το εύρος ειδικής βαρύτητας σε 25oC σύμφωνα με τη μέθοδο δοκιμής της φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP) 0.957 προς 0.961
Περιοχή τιμών ιωδίου σύμφωνα με τη μέθοδο δοκιμής της φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP) 83 έως 88
Περιοχή τιμών σαπινοποίησης σύμφωνα με τη μέθοδο δοκιμής της φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP) 176 έως 182
Ανεξάρτητες λιπαρές οξείδες Αξία για 0,10 κανονικό υδροξείδιο του νατρίου (NaOH) σύμφωνα με τη μέθοδο δοκιμής της φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP) < 3,5 ml
Μέγιστη μέθοδος 2 Αξία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τη μέθοδο δοκιμής της φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP) 0.001 %
Περιοχή τιμών υδροξυλίου σύμφωνα με τη μέθοδο δοκιμής της φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP) 160 έως 168
Διαφορά από τα περισσότερα άλλα σταθερά έλαια σύμφωνα με τη μέθοδο δοκιμής της φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP) Διαβατήρια
Μέγιστο χρώμα Gardner σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Χημικών Πετρελαίου (AOCS) Μεθοδολογία δοκιμής Td la-64 3
Εμφάνιση Χαρακτηριστικά καθαρό και ελεύθερο
Οσμή Ελαφρύ χαρακτηριστικό
Τυπικό εύρος τιμών σύνθεσης λιπαρών οξέων για τον αριθμό λιπιδίων C16:0 00,8 έως 1,8%
Τυπικό εύρος τιμών σύνθεσης λιπαρών οξέων για τον αριθμό λιπιδίων C18:0 00,8 έως 2,0%
Τυπικό εύρος τιμών σύνθεσης λιπαρών οξέων για τον αριθμό λιπιδίων C18:1 30,0 έως 6,0 %
Τυπικό εύρος τιμών σύνθεσης λιπαρών οξέων για τον αριθμό λιπιδίων C18:2 30,5% έως 6,8%
Τυπικό εύρος τιμών σύνθεσης λιπαρών οξέων για το ρισινολέϊκο 82 έως 95%

 

Το καστορέλαιο είναι βιομηχανική πρώτη ύλη:

 

Σήμερα, το καστορέλαιο χρησιμοποιείται σε πλαστικά, υφάσματα, χρώματα, καλλυντικά, καθώς και σε πολλά μελάνια και βιομηχανικές κόλλες.

Η ουσία αυτή παρέχει χρωστική ουσία για το βούτυρο, από το οποίο παράγεται το λεγόμενο "τουρκικό κόκκινο" έλαιο για τη βαφή υφασμάτων βαμβακιού.

είναι σημαντικό συστατικό στην παραγωγή ορισμένων τεχνητών ελαστικών, διαφόρων τύπων κυτταροειδών και ορισμένων αδιάβροχων παρασκευασμάτων, των οποίων η μεγαλύτερη χρήση είναι

Παρέχει επίσης σμηγματικό οξύ για την κατασκευή κεριών και καπρυλικό οξύ για βερνίκια.

 

Αιγολάδι για καλλυντικούς και ιατρικούς σκοπούς:

 

Όταν χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, το καστορέλαιο λειτουργεί ως υγραντικό· προσελκύει και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα.

Το καστορέλαιο θεωρείται ένα από τα πιο πολύτιμα καθαρτικά στην ιατρική.

 

Το καστορέλαιο χρησιμοποιείται στην παραγωγή σαπουνιού:

 

Το καστορέλαιο παράγει καθαρό, ανοιχτόχρωμο σαπούνι που στεγνώνει και σκληραίνει καλά και δεν έχει οσμή.

 

Στείλετε την έρευνά σας
Παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Στείλετε